Étoilez-Moi

Arriba el dia del pare, un aniversari, un sant, un naixement…i no sabeu què regalar? Les idees s’acaben i sempre volem regalar algo especial.  Us dono una idea…i si regaleu una estrella? Sí, sí…UNA ESTRELLA!

Es va posar en contacte amb mi l’empresa francesa Étoilez-moi per fer una col·laboració amb el blog i em va semblar molt original el seu producte, si més no, diferent! Étoliez-moi bateja les estrelles al International Celestial Repertory (registre Americà) des del 1979 amb el nom que escolliu.

Etoilez-moi

Aquí us deixo el link on expliquen com aconseguir i batejar una estrella o constel·lació. Després us envien a casa el certificat amb el nom escollit, el número de registre i les coordenades per trobar-la: https://etoilez-moi.com/es/comprar-regalar-una-estrella/ideas-romanticas-regalos/

documents estrella

A part de ser un regal original, és una oportunitat per a que els nens coneguin què és l’espai, les estrelles, els planetes…i si teniu un telescopi o prismàtics, podeu jugar a buscar la lluna o una estrella fugaç.

És un regal original, personalitzat i únic. Jo ja tinc la meva estrella batejada amb el nom de «Ohana» (significa família, tant de sang com aquelles persones que escollim per a que estiguin al nostre costat) i està situada a l’Ossa Major.

I tu, ja tens la teva estrella?

20190318_131054.jpg

https://etoilez-moi.com/es/comprar-regalar-una-estrella/regalos-bautizo-nacimiento/

linia- casa separadora

ETOILEZ-MOI

Llega el día del padre, un cumpleaños, un santo, un nacimiento…¿y no sabéis qué regalar? Las ideas se acaban y siempre queremos regalar algo especial. Os doy una idea… ¿y si regaláis una estrella? Sí, sí…UNA ESTRELLA.

Se puso en contacto conmigo la empresa francesa Étoilez-moi para hacer una colaboración con el blog y me pareció muy original su producto. Étoliez-moi bautiza las estrellas en el International Celestial Repertory (registro Americano) des del 1979 con el nombre que elegís.Etoilez-moi

Aquí os dejo el link dónde explican cómo conseguir y bautizar una estrella o constelación. Después os envían a casa el certificado con el nombre elegido, el número de registro y las coordenadas para encontrarla: https://etoilez-moi.com/es/comprar-regalar-una-estrella/ideas-romanticas-regalos/

documents estrella

A parte de ser un regalo original, es una oportunidad para que los niños conozcan qué es el espacio, las estrellas, los planetas… y si tenéis un telescopio o unos prismáticos, podéis jugar a buscar la luna o una estrella fugaz.

Es un regalo original, personalizado y único. Yo ya tengo mi estrella bautizada con el nombre «Ohana» (significa familia, tanto la de sangre como aquellas personas que elegimos para que estén a nuestro lado) y está situada en la Osa Mayor.

Y tú, ¿Ya tienes tu estrella?

20190318_131054.jpg

https://etoilez-moi.com/es/comprar-regalar-una-estrella/regalos-bautizo-nacimiento/